Zasmakuj kuchni francuskiej w Baroque. Mamy zaproszenia [KONKURS]

Francja słynie z wyśmienitych kucharzy, potraw i produktów. Magii francuskich kulinariów można spróbować w najbliższą sobotę, 8 grudnia o godz. 19, w restauracji Baroque w Krakowie w czasie "Kulinarnych Mikołajków" z Mikołajem Reyem - znakomitym kucharzem, potomkiem sławnego poety i pisarza, reporterem kulinarnym telewizji TVN. Dla naszych Czytelników mamy dwa podwójne zaproszenia na kolację.

Aby wygrać w naszym konkursie, wystarczy wymienić 3 francuskie miasta. O przyznaniu zaproszeń decyduje kolejność zgłoszeń. Odpowiedzi prosimy wysyłać na adres: konkurs@lovekrakow.pl.

„Gotowanie to sztuka, która pozwala otworzyć serca poprzez zadowolenie umysłu i ciała” - mówi Mikołaj. Urodził się we Francji w Chambray-lès-Tours, teraz mieszka w Krakowie. Przyjechał do Polski w 1999 roku odkrywać kraj swoich przodków (jest potomkiem Mikołaja Reja) i uczyć się języka polskiego. Gotuje od dzieciństwa, a jego ulubione dania to polędwica wołowa w sosie roquefort lub mule w sosie szafranowym. Jest finalistą programu "MasterChef".

W czasie wieczoru będzie można wysłuchać pysznych historii opowiadanych przez Mikołaja, a także spróbować najlepszych francuskich serów i wina. Koszt udziału 99 zł.

Rezerwacja miejsc: +48 509 035 561, martyna.okraska@baroque.com.pl.


Wydarzenie na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/346315339506610/

News will be here