Good Lood budzi się na wiosnę! Otwarcie lodowego sezonu pełne niespodzianek

Good Lood, kultowa lodziarnia, która nie tylko serwuje najlepsze rzemieślnicze lody, ale także dostarcza energii i radości z odkrywania wyjątkowych smaków, ogłasza oficjalne rozpoczęcie lodowego sezonu! Już w marcu loodspoty (lodziarnie Good Lood), które zapadły w zimowy sen w okresie jesienno-zimowym, ponownie otworzą się, gotowe na serwowanie klasycznych i nowych, ale zawsze zaskakujących smaków.

Wiosna to czas odrodzenia i świeżej energii, a wraz z nią wraca ochota na najlepsze lody!

Gdy inne lodziarnie wciąż pozostają zamknięte, Good Lood już budzi apetyt na rzemieślnicze lody, tworzone z najlepszej klasy składników, które gwarantują doskonały smak. Lodziarnia rozpoczęła swoją historię w 2016 roku przy Placu Wolnica 11 w Krakowie i od tego czasu wyróżnia się nie tylko jakością, ale także różnorodnością oferty, dostosowaną do różnych potrzeb dietetycznych. W menu Good Lood czekają lody mleczne, wegańskie, bez dodatku cukru oraz sorbety – większość z nich jest bezglutenowa. Dokładny skład sprawdzisz szybko w Good Lood App – aplikacji stworzonej dla Loodomaniaków takich jak Ty!

Co więcej, loodspoty Good Lood działają przez cały rok, a dzięki lokalizacjom w niemal każdej dzielnicy Krakowa, ulubione lody są zawsze w zasięgu ręki!

SMAŻONE LOODY NA TŁUSTY CZWARTEK – TEGO JESZCZE NIE BYŁO!

Aby uczcić otwarcie nowego sezonu, Good Lood zaprasza na niezwykłe wydarzenie, które odbędzie się w tłusty czwartek, 27 lutego w godzinach 12:00-18:00 lub do ostatniego smażonego looda, przy loodspocie na ul. Kałuży 1, przy krakowskich Błoniach. Tego dnia w ofercie pojawi się coś absolutnie wyjątkowego – smażone loody! Jako pierwsza lodziarnia w Polsce zaprezentujemy tę alternatywę dla tradycyjnych pączków, łącząc chrupiącą, złocistą otoczkę z zimnym, kremowym wnętrzem.

SPECJALNA OFERTA GOOD LOOD NA TŁUSTY CZWARTEK

Good Lood niejednokrotnie udowodnił, że potrafi zaskakiwać innowacyjnymi rozwiązaniami i unikalnym lodowym menu. To właśnie w loodspotach Good Lood po raz pierwszy w Polsce, w Sylwestra 2024, można było spróbować lodów Czekolada z Dubaju – viralowej czekolady dubajskiej, która najpierw podbiła internet, by w 2025 roku na dobre zagościć w ofertach sklepów i cukierni. Serwując ten smak jako pierwszy w kraju, Good Lood kolejny raz pokazał, że doskonale wyczuwa trendy i błyskawicznie reaguje na zmieniające się gusta swoich Gości.

Nie inaczej będzie w tłusty czwartek! Z tej okazji Good Lood zaprezentuje w swoich lodziarniach premierowy, wystrzałowy smak – Dubajski Pączek. To wyjątkowe połączenie kremowej pistacji, puszystego pączka, chrupiącego ciasta kadayif i czekolady – całość oprószona złotym pyłkiem.

W ofercie pojawią się także uwielbiane klasyki: Pączkowe z różą oraz Pączkowe z Choconoot® – obowiązkowe propozycje dla fanów lodowych wariacji tłustoczwartkowych.

A to dopiero początek! Po tłustym czwartku Good Lood przygotuje dla swoich Gości kolejną niespodziankę – lody wysokobiałkowe, o których więcej będzie można przeczytać w mediach społecznościowych marki. To jedynie przedsmak tego, co kultowa lodziarnia zaplanowała na wiosnę i lato!

SZYKUJE SIĘ PRAWDZIWA LODOWA UCZTA!